The Chef

Eat and be
Happy

Γεννήθηκα το 1972 στην Αθήνα.

Σπούδασα οικονομικές επιστήμες στην ΑΣΟΕΕ, εφόδιο που μου εξασφάλισε μια θέση στον τραπεζικό κλάδο.

Εργάστηκα στον συγκεκριμένο χώρο αρκετά χρόνια αλλά η μαγειρική άρχισε να με προκαλεί έντονα κάπου στα μισά αυτής της διαδρομής.

Μετά από πολλές αναζητήσεις στην οικιακή κουζίνα μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ σε επαγγελματικό επίπεδο με στόχο να αναπτύξω τις δεξιότητές μου.

Διατήρησα για λίγο καιρό αρμονικά την διπλή επαγγελματική μου ταυτότητα αφιερώνοντας υπομονή και χρόνο στις μαγειρικές προκλήσεις που προέκυπταν.

Το 2018 συμμετείχα στον διαγωνισμό του MasterChefΗ κατάκτηση της ποδιάς και η συμμετοχή μου στο top 50 σηματοδότησαν την εκκίνηση των νέων μαγειρικών μου εμπειριών.

Κατά την εξελικτική διαδρομή μου αποφοίτησα από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου με τον τίτλο του Chef,  παράλληλα απέκτησα πιστοποίηση στην ζαχαροπλαστική και είμαι επίσης πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων.

Στην πορεία μου βρέθηκα δίπλα σε συναδέλφους, επώνυμους και μη, οι οποίοι επηρέασαν έντονα την μαγειρική μου σκέψη.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζομαι με πολυεθνικό όμιλο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες private dining και restaurant consulting.

My Work in Numbers

The Kitchen Project, along with his team, offers culinary and management services. We have the experience to provide concept development strategies and best practice principles in order to achieve maximum sales performance.

0
Happy Clients
0
Years of Experience
0
Success Stories

Βιογραφικό

Προσωπικά στοιχεία

Ονοματεπώνυμο : Νικόλαος Αγγέλης
Πατρώνυμο : Δημήτριος
Τόπος και ημερομηνία γεννήσεως : Αθήνα, 18/12/1972
Οικογενειακή κατάσταση : Έγγαμος
Διεύθυνση οικίας : Καφαντάρη 48, Άγιος Δημήτριος
Τηλέφωνο : 210.9948226 & 6945102230
Email : nangelischef@gmail.com

Εκπαίδευση
• Τριτοβάθμια ανώτατη εκπαίδευση
• Κάτοχος πτυχίου Οικονομικών επιστημών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1996)
• Κάτοχος πιστοποίησης βοηθού ζαχαροπλάστη αναγνωρισμένη από την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδας (2015)

Ξένες γλώσσες
• Αγγλικά
• Γερμανικά

Μαγειρική προϋπηρεσία
2007 – 2009 : Βοηθός μάγειρα στο all day lounge restaurant Λασήθι 

2009 – 2011 : Βοηθός ζαχαροπλάστη στο ζαχαροπλαστείο Κάκαλης 

2011 – 2014 : Βοηθός μάγειρα στο ελληνικής και μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας εστιατόριο Ελιά 

2014 – 2016 : Βοηθός ζαχαροπλάστη στο ζαχαροπλαστείο Κάκαλης 

2016 – 2017 : Επιμέλεια κουζίνας και διαμόρφωση μενού στο ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας εστιατόριο Κρύο Πηγάδι

Ιούλιος 2017 : Επιμέλεια κουζίνας και διαμόρφωση μενού στο ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας εστιατόριο Κυρά Πόπη 

Ιανουάριος 2018 έως Μάιος 2018 : Βοηθός μάγειρα στο πολίτικης κουζίνας εστιατόριο Maria’s restaurant

Φεβρουάριος 2018 : Συμμετοχή σε διαδικασία επιλογής βοηθού μάγειρα στο εστιατόριο Nolan

Μάιος 2018 έως Ιούλιος 2018 : Εκπαιδευόμενος στο εστιατόριο Balthazar

Ιούλιος 2018 έως Σεπτέμβριος 2018 : Βοηθός μάγειρα στο εστιατόριο ”Μπαλκόνι στις Κυκλάδες”

Οκτώβριος 2018 έως σήμερα : A’ μάγειρας στο εστιατόριο Maria’s restaurant

• Εισηγητής private μαθημάτων μαγειρικής

• Παροχή υπηρεσιών οικιακής εστίασης ”Chef at home”

• Κάτοχος ποδιάς MasterChef 2018 και συμμετοχή στο top 50 του διαγωνισμού

• Πολυετής εμπειρία στο a la carte και στην οργάνωση δεξιώσεων

• Συνεχής επιμόρφωση και ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων

• Συνεχής ενημέρωση μέσω παρουσίας σε εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις