Υλικά
- Κρέμα γάλακτος
- Τεμαχισμένη σοκολάτα περιεκτικότητας 55%
- Κακάο σε σκόνη
Εκτέλεση
- Η αναλογία κρέμας γάλακτος και σοκολάτας είναι 1:1.
- Σε ένα σκεύος θερμαίνω την κρέμα γάλακτος.
- Την μεταφέρω σε μπολ που περιέχει την τεμαχισμένη σοκολάτα.
- Ενσωματώνω σε 3 δόσεις με μαρίζ επιτρέποντας στην σοκολάτα να λιώσει σταδιακά.
- Βάζω στο ψυγείο μέχρι το μίγμα να πήξει ελαφρά.
- Κόβω τρουφάκια με παριζιέν, περίπου 20 γραμμαρίων το καθένα.
- Τα περνάω από καλής ποιότητας κακάο.